Echipa națională de fotbal a României dorește să adreseze cele mai sincere mulțumiri tuturor suporterilor care au fost alături de tricolori la meciurile din cadrul EURO 2024.

Atmosfera incredibilă creată de fani la meciul de la Frankfurt a fost de neegalat. Aproximativ 40.000 de români, reprezentând 80% din capacitatea stadionului, au făcut ca tribunele să vibreze sub culorile tricolore. Am fost “acasă” datorită vouă!

Această prezență impresionantă a dat forța și motivația de care tricolorii aveau nevoie pentru a lupta pe teren. Vă mulțumim din suflet pentru energia, pasiunea și susținerea necondiționată pe care ne-ați oferit-o.

De asemenea, dorim să mulțumim și fanilor care ne-au susținut la meciurile cu Belgia și Ucraina. Fiecare scandare, fiecare moment de entuziasm și fiecare steag fluturat ne-au arătat cât de iubiți și sprijiniți suntem.

Ne așteaptă noi provocări și, pe 2 iulie, la Munchen, ne vom baza din nou pe voi, suporterii noștri fideli, pentru a lupta împreună. Vă așteptăm să fiți alături de noi, să ne încurajați și să ne împingeți de la spate spre victorie.

Hai, România!