Concursul ”Suporterii anului 2021” continuă pe www.peluzatricolora.ro, poți câștiga superpremii, inclusiv o experiență unică alături la o partidă a României în deplasare!

Patru mesaje de încurajare pentru România au fost nominalizate și votate, timp de o zi, pe pagina de Facebook a Echipei naționale. Mesajul câștigător pentru luna octombrie este:

„Un jucător de fotbal e împlinit când își reprezintă cu mândrie echipă națională. Cu performanțele de aici te poți lăuda toată viața, iar românii cu care te întâlnești îți vor strânge mâna pe stradă și își vor aminti ce bucuria de când ai marcat un gol. Cu cât îți dorești mai mult să ai performanțe mărețe, cu atât vei reuși să ai rezultate la echipa națională. Adu-ți aminte în copilărie cu câtă pasiune te uitai la meciurile naționalei și gândește-te că în spatele televizorului sunt zeci de mii de copii care simt același lucru ca tine în trecut. Bucuria lor, chiar și de moment, merită orice sacrificiu. Luptă cu toate forțele și românii te vor iubi și aprecia toată viața.”
Lică-Marius Manoliu

Autorul mesajului a câștigat premiul de etapă, un voucher în valoare de 1000 RON pe magazin.frf.ro. Desigur, va primi și cele două puncte în clasamentul ”Suporterii anului”.

Autorii celorlalte trei mesaje nominalizate vor primi, de asemenea, câte un punct în același clasament. Iată mesajele lor:

„Fotbalul înseamnă emoții, un cumul de trăiri ce conturează la unison povestea tricoloră. Avem șansa a adăuga o nouă pagină. «Acum ori niciodată/ai voștri strănepoți» tineri, frumoși și talentați vor face tricolorul să strălucească in rândul provocărilor ce ni se arată și vor duce mai departe moștenirea lăsată, demonstrând că au trecut de toate obstacolele ce ne-au ținut pe loc încă din ’98. Suporterii devotați vor fi alături de «micii» reprezentanți, ce vor avea în spate un infinit de vise și dorințe care într-un final vor deveni reale. Este timpul vostru să reprezentați România cu dorință și devotament pentru cele trei culori care merită arătate lumii. Este timpul nostru să vă susținem, să vă fim alături și împreună să formăm un grup unit, însetat de victorii și reușite, pentru că este de asemenea momentul pe care l-am așteptat cu toții din iubire pentru marea comoară ce ne-a fost încredințată. Hai România!”
Andreea-Maria Cotiga

„Ați dovedit în meciul cu Germania, și nu numai, că noi, suporterii putem fi mândri de voi. Ne așteaptă o finală în drumul către CM din Qatar. Aveți susținerea noastră necondiționată! Mențineți spiritul de învingători și luptători. Fiți mândri că purtați tricoul naționalei de fotbal a României și onorați-l cu o prestație responsabilă și frumoasă! Toată România este alături de voi! Victorie, gladiatorilor! Hai România!”
Sorin Matei

„Băieți, e momentul să dăm totul în aceste partide. Indiferent de rezultat, vom susține România necondiționat, căci nimic nu e mai frumos decât zeci de milioane de inimi care așteaptă cu nerăbdare un gol al naționalei. Nu uitați ca fotbalul îi răsplătește pe cei ce au curajul să lupte! Sacrificiu și dorință pentru un singur obiectiv: victoria! Hai România!”
Cristiana Zaharia

Mai multe detalii despre concursul ”Suporterii anului”, regulamentul și premiile puse în joc, AICI