Concursul ”Suporterii anului 2021” continuă pe www.peluzatricolora.ro, poți câștiga superpremii, inclusiv o experiență unică alături la o partidă a României în deplasare!

Le mulțumim fanilor care susțin necondiționat România și care le-au trimis tricolorilor încurajări după finalul campaniei de Mondial!

Trei mesaje au fost nominalizate și votate, timp de o zi, pe pagina de Facebook a Echipei naționale. Mesajul câștigător pentru luna noiembrie este:

„Indiferent de rezultat, întotdeauna vom susține România necondiționat, căci nimic nu e mai frumos decât zeci de milioane de inimi care așteaptă cu nerăbdare un gol al naționalei. Nu uitați ca fotbalul îi răsplătește pe cei ce au curajul să lupte! Sacrificiu și dorință pentru un singur obiectiv: victoria! Hai România!”
Ionuț Repeziș

Autorul mesajului a câștigat premiul de etapă, un voucher în valoare de 1000 RON pe magazin.frf.ro. Desigur, va primi și cele două puncte în clasamentul ”Suporterii anului”.

Autorii celorlalte două mesaje nominalizate vor primi, de asemenea, câte un punct în același clasament. Iată mesajele lor:

„Tricolori, dorința, curajul și încrederea sunt indispensabile în meseria voastră, dar mai ales atunci când jucați pentru țară. Bucurați-vă de fiecare minut petrecut sub tricolor și trăiți aceste momente unicate. Fotbalul e inteligență, efort dar și plăcere. Jucați-vă șansa indiferent de adversar iar rezultatele nu vor întârzia să apară în viitor. Succes!”
Mihai Marian Strachină

„Capul sus! Sunteți o generație care promite mult, avem încredere în voi, avem încredere că ne vom bucura împreună de o calificare la un turneu final. Hai, România!”
Ștefan Bolea

Mai multe detalii despre concursul ”Suporterii anului”, regulamentul și premiile puse în joc, AICI