Concursul ”Suporterii anului 2021” continuă pe www.peluzatricolora.ro, poți câștiga superpremii, inclusiv o experiență unică alături la o partidă a României în deplasare!

Premiul pentru mesajul lunii mai s-a acordat mai devreme, în timp pentru a-l trimite pe câștigător la meciul România – Georgia, din 2 iunie, de la Ploiești.

Patru mesaje de încurajare pentru România au fost nominalizate și votate, timp de o zi, pe pagina de Facebook a Echipei naționale. Mesajul câștigător este:

„Dragi tricolori, pandemia ne-a despărțit în acest timp, dar susținerea și dragostea pentru voi sunt infinite și neschimbate! Noi v-am lipsit vouă, iar voi, nouă, dar acum, că ne vom revedea, vom fi mai puternici și ne vom califica! Împreună suntem de neoprit!”
Ștefan-Claudiu Seceleanu

Autorul mesajului a câștigat premiul de etapă, un voucher în valoare de 1000 RON pe magazin.frf.ro și se va afla pe stadion la meciului cu Georgia. Desigur, va primi și cele două puncte în clasamentul ”Suporterii anului”.

Autorii celorlalte trei mesaje nominalizate vor primi, de asemenea, câte un punct în același clasament. Iată mesajele lor:

„Am crescut cu un singur gând: mândria de a fi român! Avem echipă, motivație și puterea de a învinge. Voi striga mereu HAI ROMÂNIA!”
Andreea Șchiopu

„Băieți, România înseamnă mândrie, onoare, determinare și spirit de sacrificiu! Oricât de greu ar fi, ridicați-vă de fiecare dată și luptați din inimă pentru inimile tuturor românilor!”
Cristiana Zaharia

„Echipă tânără și frumoasă, vă urez din suflet mult succes și să ne scoateți din nou în stradă! HAI ROMÂNIA!”
Horațiu Lascu

Mai multe detalii despre concursul ”Suporterii anului”, regulamentul și premiile puse în joc, AICI