Concursul ”Suporterii anului 2021” continuă pe www.peluzatricolora.ro, poți câștiga superpremii, inclusiv o experiență unică alături la o partidă a României în deplasare!

După ce am aflat tricolorul lunii februarie – Ianis Hagi, a venit momentul să descoperim mesajul lunii trimis de fani în Peluza Tricoloră.

Cele patru mesaje nominalizate au fost votate, timp de o zi, pe pagina de Facebook a Echipei naționale, iar cel câștigător este:

„Eu sunt Alexandra, am 21 de ani și îmi place să vă văd jucând mai mult decât vă puteți imagina. Sunt iubitoare de fotbal de mică. Nu am crescut cu desene pe Minimax, am crescut cu fotbal pe PRO TV și TVR. Eu sunt acea fată care dansează când obțineți un penalty, care varsă berea pe jos când dați un gol, care mai vorbește câteodată urât când vă faultează cineva, care are inima cât un purice în prelungiri sau care își strică toată starea dacă pierdeți un meci. E adevărat, nu sunt specialistă în fotbal, dar să fii susținătoare e mult mai mult. E vorba despre emoție , sentimente, toate visele voastre și toate speranțele voastre să le simțim și noi. Eu sunt una dintre miile de persoane care vă susține și vă spun că aveți pentru ce să luptați. Cuceriți lumea, încet, dar sigur!”
Gabriela-Alexandra Popescu

Autoarea mesajului a câștigat premiul de etapă, un voucher în valoare de 1000 RON pe magazin.frf.ro. Și va primi două puncte în clasamentul ”Suporterii anului”.

Autorii celorlalte trei mesaje nominalizate vor primi, de asemenea, câte un punct în același clasament. Iată mesajele lor:

„Uneori ne vedem prea mici cu vise mult prea mari. Talentul și străduința ne sunt caracteristice fiecărei generații. E timpul să demonstrăm că acestea împreună cu unitatea echipei și susținerea fanilor pot și vor duce România, după atâta timp, la un nou Campionat Mondial. Noi, suporterii, suntem alaturi de voi și vă iubim necondiționat. Hai, România!”
Bogdan Poto

„Am trecut toți prin momente grele în această perioadă de pandemie, știu că încă nu vă putem susține din tribune, însă nu sunteți niciodată singuri! La fiecare meci vom fi cu miile în fața televizoarelor, vă vom ține pumnii și vom striga HAI, ROMÂNIA! Vom trece și de pandemie și vom putea fi mai aproape de voi decât putem fi acum. Cât de curând!”
Alexandru Vizitiu

„Felicitări, băieți, pentru o performanță, calificarea la EURO U21, care ne dă speranțe la o nouă generație de excepție care să ne readucă în elita fotbalului mondial. Am aceeași vârstă cu majoritatea dintre voi, deci nici nu existam când România juca ultima oară la Mondial. Așa că: tricolori, de la echipa mare sau cea U21, nu uitați că sunteți susținuți de o țară întreagă! Dați totul și bucurați-vă de această onoare, dar și responsabilitate, de a reprezenta țara”
Ștefan Lazăr

Mai multe detalii despre concursul ”Suporterii anului”, regulamentul și premiile puse în joc, AICI