Concursul ”Suporterii anului 2021” continuă pe www.peluzatricolora.ro, poți câștiga superpremii, inclusiv o experiență unică alături la o partidă a României în deplasare!

După ce am aflat tricolorul lunii aprilie – Răzvan Marin, a venit momentul să descoperim mesajul lunii trimis de fani în Peluza Tricoloră.

Patru mesaje de încurajare pentru naționala olimpică, după ce aceasta și-a aflat adversarii de la Jocurile Olimpice, au fost nominalizate și votate, timp de o zi, pe pagina de Facebook a Echipei naționale. Mesajul câștigător este:

„Am trăit momente speciale, ce nu pot fi descrise în cuvinte, la EURO 2019. Este o mândrie atât de mare că ați dus România la Jocurile Olimpice. Am încredere că veți da totul pentru a aduce acasă o medalie. Voi urmări și voi susține cu mândrie parcursul vostru în Japonia!”
Alexandra Maria Stancovici

Autoarea mesajului a câștigat premiul de etapă, un voucher în valoare de 1000 RON pe magazin.frf.ro. Și va primi două puncte în clasamentul ”Suporterii anului”.

Autorii celorlalte trei mesaje nominalizate vor primi, de asemenea, câte un punct în același clasament. Iată mesajele lor:

„Băieți, aveți atâtea motive să realizați lucruri mărețe la echipa națională și nu numai! Pentru a ridica numele țării, pentru suporterii minunați pe care îi aveți și, nu în ultimul rând, pentru voi. Majoritatea sunteți tineri, talentați, aveți tot ce trebuie pentru a reuși. Depinde doar de voi să faceți ca această generație să rămână în mintea și inimile tuturor românilor! Mult succes!”
Tibi Popescu

„Suntem unul pentru toți și toți pentru ROMÂNIA! Celelalte țări vor să ne bată, dar singurul lucru pe care îl vor bate este drumul până acolo. Hai, România!”
Larisa Andreea Preda

„Și atunci când nu mai poți, mai poți puțin! Trebuie să știți că sunteți iubiți și susținuți de întreaga țară. Experiența Jocurilor Olimpice, fericirea susținătorilor voștri vor rămâne pentru totdeauna. Hai, România!”
Alexandra Raicu

Mai multe detalii despre concursul ”Suporterii anului”, regulamentul și premiile puse în joc, AICI