Foto: UEFA

Partida de debut a tricolorilor în preliminariile Campionatului European din 2020 va fi condusă de la centrul terenului de Michael Oliver.

Arbitri asistenți în jocul de pe Friends Arena vor fi Stuart Burt și Simon Bennet, iar cel de-al patrulea oficial Paul Tierney. Observator de joc a fost numit Jan Carlsen, din Danemarca.

Oliver a mai arbitrat alte două meciuri ale naționalei Suediei, în ambele impunându-se nordicii: Suedia – Norvegia 4-2 (amical),  Suedia – Bulgaria 3-0 (Preliminarii Cupa Mondială 2018).

”Centralul ” britanic a avut contact și cu fotbalul românesc, arbitrând toamna trecută un meci din grupele Europa League, dintre FCSB și Rapid Viena, disputat pe Arena Națională și câștigat de roș-albaștrii cu 2-1.

Meciul Suedia – România se va juca sâmbătă, 23 martie, de la ora 19:00, pe Friends Arena din Stockholm. Delegația României va reveni în țară, la Cluj-Napoca, a doua zi după joc, deoarece pe 26 martie, de la ora 21:45, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”, tricolorii vor întâlni Insulele Feroe. Partidele vor fi live la Pro TV și live BLOG pe frf.ro.