Selecționerul echipei noastre naționale, Victor Pițurcă, a definitivat spre miezul nopții zilei de azi, 2 octombrie a.c., lotul convocat petru ultimele două jocuri din cadrul grupei D a preliminariilor EURO 2012, contra Belarusului (7 octombrie a.c., de la ora 21.30, pe Național Arena din București) și Albaniei (11 octombrie a.c., de la ora 21.00, adcă 22.00 – ora României).

Pentru a accesa detalii despre lotul convocat, apăsați aici

După cum se știe, reunirea este programată mâine, 3 octombrie a.c., la ora 12.00, la Centrul de Fotbal al FRF de la Mogoșoaia. La ora 12.30, sala de protocol a stadionului din incinta Centrului va găzdui conferința de presă a selecționerului Victor Pițurcă, umat de unul sau de doi dintre jucătorii convocați.

În fiecare zi, în jurul orei 13.15, în același loc se vor desfășura întâlniri ale presei cu câte unul sau cu doi dintre jucători.

Accesul presei va fi permis la două antrenamente: mâine, de la ora 18.00 (integral), și joi, 6 octombrie a.c., cu ocazia antrenamentului oficial, când va fi programată și conferința de presă oficială a selecționerului Victor Pițurcă, programul exact urmând să fie anunțat în timp util.