Pentru partida de astăzi, de la Astana, care va începe la ora 19:00, ora României, selecţionerul Talgat Baysufinov are la dispoziţie un lot de 26 de jucători, alcătuit doar din jucători care evoluează în campionatul intern.

Veteranul lotului şi căpitanul echipei este Samat Smakov, care va împlini 38 de ani pe 8 decembrie. Liderul de selecţii al Kazahstanului, cu 74 de meciuri jucate pentru echipa naţională, Smakov nu a jucat niciun minut în actuala campanie de calificare pentru Campionatul Mondial din Rusia, fiind rezervă atât în meciul cu Polonia, cât şi în cel cu Muntenegru, în care banderola de căpitan fiind preluată de Bauyrzhan Islamkhan.

Cei mai mulţi jucători provin de la campioana en-titre şi liderul la zi al play-off-ului primei ligi, FC Astana, care are opt fotbalişti la lot. Câte patru jucători provin de la vicecampioana Kairat Almaty şi ocupanta locului patru în play-off, Ordabasy Shymkent, în timp ce Okzhetpes Kokshetau, Irtysh Pavlodar, Shakhter Karagandy şi Tobol Kostanay dau câte doi jucători fiecare. Lista este completată de FC Aktobe şi FC Zhetysu, ambele cu câte un reprezentant.

Cel mai bun marcator din actualul lot este Sergei Khizhnichenko de la Tobol Kostanay, coleg de echipă cu Ciprian Deac. Atacantul de 25 de ani a marcat de opt ori pentru echipa naţională, ultima dată în partida cu Polonia din actualele preliminarii, când a reuşit o dublă cu care a întors scorul de la 0-2 la 2-2.

Iată lotul Kazahstanului:

Portari: Stas Pokatilov (Kairat), Samat Otarbayev (Aktobe), Almat Bekbaev (Ordabasy)

Fundași: Dmitri Shomko (Astana), Yuriy Logvinenko (Astana), Gafurzhan Suyumbayev (Kairat), Abzal Beisebekov (Astana), Serhiy Malyi (Astana), Yeldos Akhmetov (Irtysh), Aleksandr Kislitsyn (Okzhetpes), Ilyas Amirseitov (Zhetysu), Renat Abdulinamat (Ordabasy)

Mijlocași: Samat Smakov (Ordabasy), Islambek Kuat (Kairat), Bauyrzhan Islamkhan (Kairat), Maksat Baizhanov (Shakhtar), Azat Nurgaliev (Astana), Serikzhan Muzhikov (Astana), Askhat Tagybergen (Astana), Almir Mukhutdinov (Tobol), Mardan Tolebek (Ordabasy)

Atacanți: Sergey Khizhnichenko (Tobol), Zhasulan Moldakaraev (Okzhetpes), Tanat Nusserbayev (Astana), Roman Murtazayev (Irtysh), Aybar Nurybekov (Shakhtar)