Selecționerul echipei noastre naționale, Victor Pițurcă, a definitivat azi, 11 noiembrie a.c., după încheierea jocului FC Viitorul Constanța – FC Steaua București, din cadrul campionatului Ligii I, lotul de 23 de jucători pentru ultimul meci din anul 2012 al tricolorilor, amicalul contra Belgiei, programat în ziua de 14 noiembrie a.c., de la ora 21.00, pe Arena Națională din București.

Pentru a accesa lotul, apăsați aici

Luni, 12 noiembrie a.c., la ora 12.30, selecționerul Victor Pițurcă va susține o conferință de presă în sala de protocol a stadionului din incinta Centrului FRF de la Mogoșoaia, fiind urmat de unul sau de doi dintre jucătorii convocați. Antrenamentul programat în aceeași zi, la ora 17.00, va fi deschis în întregime presei.

Tot unul sau doi jucători vor dialoga cu presa marți, 13 noiembrie a.c., în jurul orei 13.30-14.00, după încheierea antrenamentului închis.

Delegația Belgiei va ateriza pe aeroportul Henri Coandă marți, 13 noiembrie a.c., la ora 13.45, urmând să fie cazată la hotelul Intercontinental. La Arena Națională va avea loc, mai întâi (ora 17.30), conferința de presă, la care vor participa doi jucători, urmați de selecționerul Marc Wilmots. La ora 18.00 va începe antrenamentul oficial, deschis presei.

Imediat după meci, oaspeții noștri vor decola înapoi spre Belgia.

În ceea ce privește acreditările de presă și vestele pentru fotoreporteri (acestea din urmă, doar în schimbul legitimației de serviciu, vizată pe anul în curs), ele vor fi remise doar marți, 13 noiembrie a.c., începând de la ora 16.30, la Arena Națională, în sala de conferințe de presă.

În ziua meciului, posturile de televiziune nedeținătoare de drepturi nu vor avea acces în incinta stadionului cu camerele de luat vederi, acestea urmând să fie păstrate, sub pază, în încăperea din spatele sălii de conferințe de presă și returnate cu cinci minute înaintea încheierii partidei.

FOTO: NICULAE PROFIR