VIDEO | Cosmin Contra și Mirel Rădoi au fost în direct la FRF TV!

Selecționerul primei reprezentative, Cosmin Contra, și cel al naționalei U21, Mirel Rădoi, au participat împreună la o ediție specială a emisiunii FRF TV Raport de Joc.

Cei doi tehnicieni și-au prezintat planurile pentru partidele din preliminariile EURO 2020, respectiv pentru participarea la Campionatul European de tineret.

Printre alte subiecte, Cosmin Contra a caracterizat următorul adversar al naționalei: „Norvegia are una dintre cele mai bune generații din ultimii 25-30 de ani. Are jucători care evoluează în campionate puternice, care dezechilibrează orice adversar. De la mijloc în sus regăsim jucători de viteză. Nu va fi un meci ușor, dar cu experiența noastră, cu aceeași atitudine din repriza a doua din Suedia, în care am arătat că putem juca bine împotriva acestor echipe, vom avea șansa să câștigăm meciul din Norvegia”.

Mirel Rădoi a reiterat obiectivul naționalei U21 la EURO: „Vom încerca să mergem mai departe din grupă, ceea ce înseamnă și o calificare la Jocurile Olimpice. Nu vreau să abordăm turneul final ca și cum ne-am îndeplinit deja obiectivul”. Și s-a referit la situația lui Răzvan Marin și incertitudinea din jurul prezenței sale la EURO: „Ar putea lipsi un jucător care a arătat că poate juca titular și la echipa națională mare. Sper ca la sfârșitul discuțiilor cu Ajax, pentru că încă nu avem o decizie oficială, să primim o veste bună. Dar trebuie să acceptăm dacă decizia nu este favorabilă și să căutăm soluții”.

Prima reprezentativă va juca pe 7 iunie în Norvegia și pe 10 iunie în Malta, în timp ce naționala U21 va debuta pe 18 iunie la EURO 2019, contra Croației.