stadion acreditare Arena Nationala

În perioada 21 octombrie – 6 noiembrie s-a desfășurat procesul de acreditare pentru ultima partidă a tricolorilor pe teren propriu din această campanie de calificare.

Partida este programată vineri, 15 noiembrie, de la ora 21:45, pe Arena Națională.

În urma centralizării cererilor trimise de reprezentanții presei scrise și ai posturilor nedeținătoare de drepturi TV a fost stabilită lista finală a acreditărilor pentru această partidă.

LISTA ACREDITĂRILOR DE PRESĂ PENTRU PARTIDA CU SUEDIA

IMPORTANT
Acreditările vor intra în vigoare încă din preziua jocului, pe 14 noiembrie, cu ocazia activităților oficiale ale celor două echipe! La aceste evenimente vor putea participa doar persoanele acreditate la meci!

Remiterea acreditărilor se va face doar în la sediul Federației Române de Fotbal, în sala “Ioan Chirilă”, după următorul program:
– 14 noiembrie, între orele 15:30 – 17:45
– 15 noiembrie, între orele 18:30 – 19:30

Acreditările și vestele foto vor putea fi ridicate DOAR DE JURNALIȘTII / FOTOREPORTERII ACREDITAȚI, vestele urmând să fie remise doar în schimbul legitimației de serviciu / APS / AIPS, vizată pe anul în curs.

Doar o persoană acreditată va putea ridica acreditările colegilor de la aceeași unitate media.

Accesul reprezentanților presei în MD-1 și la meci se va face DOAR PE LA INTRAREA MEDIA A ARENEI NAȚIONALE, în baza acreditării și a Cărții de Identitate, confruntarea identității urmând să fie realizată de stewarzi. Refuzul de a prezenta C.I. va atrage automat interzicerea accesului!

Schimbul veste-legitimații, în cazul fotoreporterilor, se va face după încheierea partidei, la 25 de minute după încheierea acesteia.