Vineri, 4 noiembrie, s-a încheiat procesul de acreditare pentru meciul tricolorilor cu Polonia din campania de calificare la Campionatul Mondial din 2018, competiție ce va fi găzduită de Rusia.

Vineri, 11 noiembrie, pe Arena Națională, cu începere de la ora 21:45, este programată partida România – Polonia. În urma centralizării cererilor trimise de reprezentanții presei scrise și ai posturilor nedeținătoare de drepturi TV a fost stabilită lista finală a acreditărilor pentru această partidă.

Acestea vor putea fi ridicate astfel:
– Joi, 10 noiembrie, între orele 16:30 – 20:30, la Media Working Area a Arenei Nationale, cu ocazia activităților de presă ce vor avea loc la stadion.  
– Vineri, 11 noiembrie, între orele 12:30 – 16:30, la Casa Fotbalului.

  • Nu vor mai fi remise, sub nicio formă, acreditări după această ultimă oră, chiar dacă este vorba despre unități media din alte localități decât București.
  • Fotoreporterii vor primi vestele doar în schimbul legitimației foto, vizată pe anul în curs, urmând să fie înmânate doar persoanelor acreditate. Nu vor fi acceptate alte acte de identitate, nici alt tip de derogări. Legitimațiile vor fi returnate, în schimbul vestelor, la aproximativ 30 de minute după incheierea jocului, tot în Media Working Area.
  • Acreditările vor putea fi ridicate doar de persoanele acreditate, în baza unui act de identitate, în niciun caz prin reprezentanți. În cazul instituțiilor media care au mai multe persoane acreditate, toate acreditările vor putea fi ridicate de o singură persoană, cu condiția ca aceasta să fie acreditată.

LISTA ACREDITĂRILOR LA MECIUL ROMÂNIA – POLONIA – MASA PRESEI

LISTA ACREDITĂRILOR LA MECIUL ROMÂNIA – POLONIA – FOTO

Programul media din săptămâna meciului România – Polonia

Miercuri, 9 noiembrie (Mogoșoaia)

► 10:00 – antrenament deschis presei primele 15 minute

► 12:15 – conferință de presă a unui jucător, urmată de conferința selecționerului Christoph Daum

Joi, 10 noiembrie

► 15:00 – conferință de presă Polonia – Hotel Radisson Blu București

► 17:45 – antrenament oficial Polonia deschis presei primele 15 minute – Arena Națională

► 18:25 – conferință de presă România – Arena Națională

► 19:00 – antrenament oficial România deschis presei primele 15 minute – Arena Națională