Luni, 11 martie, s-a încheiat procesul de acreditare al jurnaliștilor pentru meciul tricolorilor cu Insulele Feroe, din preliminariile EURO 2020. Partida este programată marți, 26 martie, de la ora 21:45, pe stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca.

În urma centralizării cererilor trimise de reprezentanții presei scrise și ai posturilor nedeținătoare de drepturi TV a fost stabilită lista finală a acreditărilor pentru această partidă.

LISTĂ ACREDITĂRI MEDIA LA MECIUL ROMÂNIA – INSULELE FEROE 

LISTĂ ACREDITĂRI FOTO LA MECIUL ROMÂNIA – INSULELE FEROE

Remiterea acreditarilor și a vestelor foto va avea loc doar în sala de lucru a presei din incinta stadionului “Dr. Constantin Radulescu” astfel:

– 25 martie, între orele 16:00 – 19:00, cu ocazia activităților de presă ale celor două echipe
– 26 martie, între orele 12:00 – 13:00

  • Nu vor mai fi remise, sub nicio formă, acreditări după această ultimă oră, chiar dacă este vorba despre unități media din alte localități decât Cluj-Napoca.
  • Fotoreporterii vor primi vestele doar în schimbul legitimației foto, vizată pe anul în curs, urmând să fie înmânate doar persoanelor acreditate. Nu vor fi acceptate alte acte de identitate, nici alt tip de derogări. Predarea vestelor se face la 20 de minute după încheierea meciului.
  • Acreditările vor putea fi ridicate doar de persoanele acreditate, în baza unui act de identitate, în niciun caz prin reprezentanți. În cazul instituțiilor media care au mai multe persoane acreditate, toate acreditările vor putea fi ridicate de o singură persoană, cu condiția ca aceasta să fie acreditată.