Joi, 1 septembrie, de la ora 13:00, la Centrul Media al bazei de pregătire de la Mogoșoaia, va fi lansată oficial cartea ”Istoria Echipei Naționale de Fotbal a României 1922-2016”.

La conferința de presă organizată cu ocazia evenimentului vor fi prezenți autorul Cătălin Oprișan și președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu.

”Istoria Echipei Naționale de Fotbal a României 1922-2016” este o lucrare care reunește între aceleași coperți toate meciurile Echipei Naționale, de când a luat ființă și până astăzi. De-a lungul vremii, au apărut cărți pe diferite perioade din istoria tricolorilor, acum avem însă un volum unitar.

Lucrarea satisface toate genurile de microbiști, și pe cei care vor să citească poveștile acelor meciuri și întâmplările timpurilor când s-au desfășurat, dar și pe cei dornici de statistici.

Cătălin Oprișan este un narator înainte de a fi un cronicar și spune povești neștiute. Este, totodată, absolvent de Jurnalism și Științele Comunicării, specializarea Presă Sportivă. A fost cel mai tânăr Redactor Șef din istoria Gazetei Sporturilor, la 24 de ani, în 2000. A primit Premiul ”Ioan Chirilă” în 2009, pentru ”Istoria Stelei”, cea mai vândută carte în România în 2009.