Foto: Sport Pictures

Miercuri, 14 octombrie 2020, de la ora 21:45, tricolorii vor juca împotriva Austriei, în Liga Naţiunilor, pe stadionul ”Ilie Oană” din Ploiești.

Partida va fi transmisă în direct la PRO TV și Radio România Actualități. Lista jurnaliștilor și fotoreporterilor acreditați poate fi consultată AICI.

Remiterea acreditărilor și vestelor foto (doar în schimbul legitimațiilor de serviciu vizate pe anul în curs) se va face doar de la casieria stadionului ”Ilie Oană”, conform următorului program:

  • 13 octombrie – între orele 15:30 – 16:15
  • 14 octombrie – între orele 18:45 – 19:30

Jucătorii din străinătate convocați nu vor mai acorda declarații la sosirea în România, aceștia urmând un parcurs special de la aterizare spre cantonament și fiind preluați dintr-o zonă care le asigură interacțiune minimă cu alte persoane.

CONFERINȚA DE PRESĂ OFICIALĂ ȘI ANTRENAMENTUL OFICIAL

  • În preziua jocului, pe 13 octombrie, la Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia, începând cu ora 11:00, va avea loc conferința de presă a selecționerului Mirel Rădoi și a unui jucător.
  • Accesul reprezentanților presei nu va fi permis, însă evenimentul va fi transmis în direct (cu posibilitatea preluării semnalului), iar celor doi le vor fi adresate întrebările primite din partea instituțiilor media acreditate. Detaliile despre procedură vor fi comunicate în timp util.
  • De la ora 18:00, în aceeași zi, tot la Mogoșoaia, se va desfășura antrenamentul oficial al naționalei noastre. Accesul reprezentanților presei va fi permis pe durata primelor 15 minute ale ședinței de pregătire. Procedura de acces pentru antrenament va fi comunicată în timp util.

Reguli speciale pentru prezența la meciul România – Austria:

  • Accesul jurnaliștilor cu loc la masa presei se va face exclusiv pe la Intrarea Media, în urma testării temperaturii, iar purtea măștii este obligatorie.
  • Accesul fotoreporterilor în stadion se va face prin zona dintre tribună și turn, din apropierea Intrării Media, în urma testării temperaturii, purtarea măștii fiind obligatorie.
  • Fotoreporterii vor ocupa locurile fixate în spatele celor două porți nu mai devreme de ora 20:00 (câte 4 în fiecare colț al terenului, în spatele panourilor publicitare); la finalul partidei, fotoreporterii vor părăsi terenul prin același loc.
  • La masa presei, jurnaliștii vor avea alocat propriul loc, pentru respectarea regulilor de distanțare socială și a regulilor din Protocolul UEFA
  • În contextul efectelor pandemiei și al Protocolui UEFA dedicat, nu se va organiza zonă mixtă la finalul partidelor, în schimb un jucător va fi prezent alături de selecționer la conferința de presă de după meci. În același timp, nu va fi organizată Media Working Area.

Vă mulțumim anticipat pentru respectarea acestor reguli impuse de contextul special pe care îl parcurgem împreună și pentru interesul pe care dumneavoastră și instituțiile media pe care le reprezentați îl acordați activității echipei naționale!

Hai, România!