România dispută în perioada următoare două partide amicale, cu Georgia (Ploiești, 2 iunie, ora 21:45) și Anglia (Middlesbrough, 6 iunie, ora 19:00). Ambele transmise de Pro TV și Radio România Actualități.

Prin încheierea procesului de acreditare la partida cu Georgia, publicăm astăzi lista jurnaliștilor acreditați pentru acest meci. Lista completă este AICI.

România-Georgia va fi primul meci al tricolorilor cu fani români pe stadion după începutul pandemiei! Biletele pot fi cumpărate de AICI.

REMITEREA ACREDITĂRILOR

Presa din București – luni, 31 mai, la Receptia Casei Fotbalului (intrarea doar prin Strada Sergent Vasile Șerbănică nr. 12), între orele 13.00-14.00

Presa din Ploiesti si cea bucureșteană care nu poate ridica luni acreditările – marți, 1 iunie, la casele de bilete ale stadionului “Ilie Oană” Ploiești, între orele 16.30-17.00

Presa din alte localități – la casele de bilete ale stadionului “Ilie Oană” Ploiești, în ziua meciului, între orele 17.00-17.30

PROGRAMUL MEDIA – MARȚI, 1 IUNIE

  • Conferința de presă oficială a României se va desfășura la Mogoșoaia, fără prezența fizică a jurnaliștilor. Va fi transmisă LIVE pe YouTube FRF TV de la ora 10:30.
  • Jurnaliștii acreditați la partidă pot trimite întrebări pentru Adrian Păun și Mirel Rădoi până luni, 31 mai, ora 14:00, la adresa comunicare@frf.ro.
  • De la ora 19:00, la Mogoșoaia, se desfășoară antrenamentul oficial al României, accesul media fiind permis pentru primele 15 minute ale acestuia.
  • Conferința de presă și antrenamentul oficial al Georgiei se vor desfășura la stadionul “Ilie Oană” din Ploiești. Conferința, de la ora 17:30, accesul jurnaliștilor în sală fiind permis de la ora 17:00, iar antrenamentul de la ora 18:00, cu primele 15 minute deschise reprezentanților media.