Selecționerul echipei noastre naționale, Răzvan Lucescu, a anunțat azi numele jucătorilor de la FC Steaua București si FC Dinamo București, convocați la echipa natională, în perspectiva jocurilor cu Bosnia-Herțegovina (3 iunie a.c. de la ora 21.00, pe stadionul "Giulești-Valentin Stănescu" din București, în preliminariile EURO 2012), Brazilia (7 iunie a.c., de la ora 21.50, adică 3.50 a zilei de 8 iunie a.c., la Sao Paulo) și Paraguay (11 iunie a.c., de la ora 23.00 – ora României, la Asuncion), ultimele două jocuri fiind amicale.

Ciprian Tătărușanu, Florin Gardoș, Iasmin Latovlevici, Cristian Tănase, Romeo Surdu (toți, Steaua), Gabriel Torje și Marius Alexe (ambii, Dinamo) sunt așteptați în cantonamentul de la Centrul de Fotbal Mogoșoaia mâine, 27 mai a.c., când vor ajunge și Răzvan Raț (FC Shakhtar Donetsk) și Cristian Săpunaru (FC Porto).

Ultimul dintre cei 24 de convocați, Dorin Goian (US Citta di Palermo) este așteptat luni, 30 mai a.c.

Mâine, de la ora 11.00, naționala noastră va efectua un nou antrenament, la Centrul de Fotbal al FRF de la Buftea, antrenament deschis in primele 15 minute. În jurul prânzului, doi jucători vor dialoga cu presa la Mogoșoaia.