În cadrul evenimentului de astăzi a fost prezentat și noul tricou oficial de joc pe care fotbaliștii echipei naționale îl vor purta la meciul cu Irlanda de Nord, din 13 iunie. Mihai Pintilii și Dragoș Grigore, ”tricolori” convocați la stagiul de pregătire de dinaintea partidei din preliminariile EURO 2016, însoțiți de antrenorul secund Ionuț Badea, au fost primii care au purtat noul echipament Joma.
 
”Îmi place mult echipamentul nou, e ușor, comod și arată bine. Sperăm să ne poarte noroc la meciul important din Irlanda de Nord și în drumul spre EURO 2016”, a declarat Mihai Pintilii.
 
”Federația Română de Fotbal se poziționează tot mai puternic drept un partener credibil și foarte atractiv pentru actorii importanți din  mediul de business. Astăzi, avem bucuria să primim în familia echipelor naționale și a Federației Române de Fotbal încă un membru: compania spaniolă JOMA devine sponsorul tehnic oficial al echipelor naționale de fotbal ale României. Le mulțumesc reprezentanților Joma pentru modul în care au colaborat cu noi în vederea semnării acestui parteneriat și le urez bun venit alături de noi!”, a punctat președintele FRF, Răzvan Burleanu.
 
Președintele FRF, Răzvan Burleanu (dreapta), alături de reprezentantul Joma Sport, domnul Alberto López Gonzalez
 
Foto: Niculae Profir