Președintele Federației Române de Fotbal, domnul Mircea Sandu, a avut azi, 14 iun ie a.c., la Casa Fotbalului, o discuție de aproximativ o oră și jumătate cu domnul Victor Pițurcă, vizând, după cum se știe, oferta făcută acestuia din urmă de a prelua funcția de selecționer al echipei naționale a României pentru un mandat de patru ani și cinci luni, începând de la 1 iulie 2011 până la 30 noiembrie 2015.

Această din urmă dată este legată de încheierea jocurilor din cadrul play-off-ului EURO 2016, obiectivul principal prezentat domnului Pițurcă fiind acela de a califica echipa reprezentativă la turneul final al Campionatului European de peste cinci ani, care va fi găzduit de Franța.

În cadrul discuției au fost analizate multiplele aspecte ale proiectului, incluzând componența staff-ului tehnic al echipei naționale, reformarea pe parcurs a Comisiei Tehnice etc.

Discuțiile dintre domnii Mircea Sandu și Victor Pițurcă vor fi finalizate mâine, 15 iunie a.c., prevăzundu-se organizarea unei conferințe de presă, la Casa Fotbalului, în jurul orei 13.00.