În luna martie, naționala României joacă primele meciuri de verificare în pregătirea participării la Campionatul European din Germania.

ROMÂNIA – IRLANDA DE NORD, vineri, 22 martie, ora 21:45, Arena Națională (București)

Biletele sunt disponibile online, pe site-urile bilete.frf.ro și bilete.ro, dar și în aplicația Fan Arena by FRF, iar prețul este de 35 lei (peluze), respectiv 60 lei (tribune). În zona VIP, prețurile sunt între 300 și 500 lei.

Descarcă gratuit aplicația din App Store (iOS) sau Google Play (Android), creează-ți cont (sau folosește un cont FRF.tv deja existent ca să te loghezi). Dacă ai deja aplicația mobilă Fan Arena by FRF în telefon, asigură-te că ai actualizat ultima versiune.

Și la acest meci copiii cu vârsta sub 14 ani au acces gratuit în Family Zone, sectoarele dedicate familiilor atât la tribuna 1, cât și la tribuna 2, alegând tipul biletului (copil) în efectuarea comenzii.

Datele copiilor trebuie, de asemenea, introduse în platforma de ticketing pentru a le fi eliberate bilete cu valoare zero. Pentru a putea achiziționa bilete în Family Zone, în efectuarea comenzii trebuie introduse datele cel puțin ale unui copil. Fiecare comandă poate conține maximum 4 bilete.

Biletele vor fi livrate în format digital la adresa de e-mail cu care sunteți înregistrați.

COLUMBIA – ROMÂNIA, marți, 26 martie, ora locală 20:30 (21:30 în România), Civitas Metropolitano (Madrid)

Biletele pot fi achiziționate online, pe site-ul proticketing.com. Suporterilor români le-a fost alocată peluza Sud a stadionului. Prețul biletelor la partida Columbia – România este între 35 EUR, respectiv 39 EUR, la peluză, și 65 EUR la tribună.

Mai multe informații puteți găsi pe site-ul proticketing.com.