Selecționerul Christoph Daum a acordat un interviu pentru FRF TV în care explică importanța dialogului cu antrenorii echipelor românești pe care le-a urmărit în cantonamentul din Antalya și în care analizează partida cu Danemarca, din 26 martie.

”E important să îi vezi pe jucători la lucru, nu doar în partide amicale, ci și la antrenamente. Am primit feedback pozitiv din partea antrenorilor cu care am discutat. E important să fim uniți, să avem respect pentru munca fiecăruia”, a spus Christoph Daum.

Selecționerul României a analizat partida cu Danemarca, din 26 martie, de la Cluj-Napoca, spunând că ”fiecare meci e decisiv, trebuie să ajungem la un nivel în care să jucăm atractiv, ofensiv, pentru ca toți să se identifice cu această națională, toți să o susțină”.

Și le-a transmis un mesaj suporterilor: ”Împreună cu ei suntem foarte puternici! Îi rog să ne susțină strigând, nu aruncând cu artificii pe gazon sau cu alte obiecte ce nu au legătură cu fotbalul. De susținerea lor avem nevoie mereu!”. 

Vezi mai jos interviul integral de pe FRF TV!