Federația Română de Fotbal, staff-ul tehnic și jucătorii echipei naționale a României își exprimă gratitudinea față de spectatorii care au fost prezenți aseară în tribunele Arenei Naționale.

Contra redutabilei reprezentative a Olandei, românii care au luat drumul Arenei (începând cu membrii Ligilor Suporterilor mai multor cluburi) s-au comportat și manifestat mai cald și mai pasional ca niciodată și au format, la rându-le, o adevărată echipă, care a fost fără putință de tăgadă al 12-lea jucător, unul care a și doborât recordul de asistență al Arenei. Din păcate, deși au luptat și au dovedit ambiție, tricolorii nu au izbutit să obțină un rezultat pozitiv.

Îi așteptăm pe suporterii tricolorilor la viitoarele noastre meciuri, cruciale, din cadrul campaniei de calificare la Cupa Mondială FIFA 2014, atât pe teren propriu, cât și în deplasare. Naționala are nevoie de ei, tot așa cum și fanii pot fi încredințați că jucătorii vor lupta cu atitudine, determinare, drag și respect față de suporteri până la sfârșit, pentru a ajunge la turneul final și pentru a oferi celor care îi susțin satisfacțiile pe care aceștia le merită.

Nu în ultimul rând, FRF mulțumește tuturor partenerilor săi în organizarea jocurilor, acesta contra Olandei fiind unul de o complexitate deosebită, care a necesitat o abordare pe măsură. Primăria Generală a Capitalei, ALPAB, BGS, UTI, Jandarmeria București, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, Poliția Rutieră, sponsorul nostru principal, Timișoreana, SEG, DancoPro Communication, autoritățile medicale și toate celelalte instituții și firme implicate merită evidențiate, aportul lor fiind decisiv în rezolvarea tuturor situațiilor speciale, ce apar în organizarea fiecărui joc și care s-au făcut simțite și marți.

Federația Română de Fotbal