Începând din aceste zile, tricolorii dispun în Centrul Național de Fotbal de la Mogoșoaia și de o sală de recreere. Aici, jucătorii se pot relaxa după antrenamente jucându-se pe Playstation sau duelându-se la o partidă de biliard sau de tenis de masă. De asemenea, tot acolo fotbaliștii pot juca mai multe jocuri de societate.

După antrenamentul solicitant de miercuri dimineață, Ciprian Tătărușanu și Iasmin Latovlevici s-au distrat la o partidă de Jenga, un joc de îndemânare în cadrul căruia jucătorii scot pe rând câte o piesă dintr-un turn construit din 54 de piese din lemn. Fiecare piesă care este scoasă trebuie pusă în partea de sus, creându-se astfel o construcție mai înaltă, dar mai instabilă. Cel care trântește turnul pierde jocul.

Cei doi s-au contrat amical pe parcursul distracție, iar alți colegi, Săpunaru, Dragoș Grigore, Bicfalvi și Adi Popa, au privit amuzați disputa dintre cei doi foști colegi de la FC Steaua București. Deși a fost prima oară când a jucat Jenga, Latovlevici a câștigat, spre dezamăgirea lui Ciprian Tătărușanu. “A fost vorba de norocul începătorului”, a spus portarul echipei naționale.