Echipa națională a României va locui și se va antrena în Würzburg, oraș situat la doar 115 kilometri de Frankfurt, 270 de kilometri de München și 300 de kilometri de Köln, locurile unde tricolorii vor disputa cele trei meciuri din grupă.

Într-un VIDEO exclusiv, vă invităm să descoperiți cum a fost personalizat hotelul și baza de pregătire pentru tricolori, cum arată camerele jucătorilor și toate facilitățile puse la dispoziția echipei. Vă aducem mai aproape de inima echipei din Germania, de la EURO 2024!

Hotelul Melchior Park, rezervat în exclusivitate pentru delegația României, oferă facilități de top: un centru SPA, piscină încălzită, saună, bazin rece și sală de fitness, asigurând toate condițiile tricolorilor.

AKON Arena, aflat la doar 4 kilometri de hotel, este stadionul echipei Würzburger Kickers. Renovată ultima oară în 2016, arena are o capacitate de 13.090 de locuri, dintre care 2.562 sunt scaune acoperite, oferind un spațiu excelent pentru antrenamente. Restaurantul din incinta bazei de pregătire a fost transformat în sală de forță, dotată cu cele mai moderne și de înaltă calitate echipamente sportive.