Echipa națională a României a efectuat în această seară antrenamentul oficial înaintea meciului cu Kazhstan, partidă care e programată marți, 11 octombrie, de la ora locală 22:00 (19:00 în țară).

Înaintea ședinței de pregătire, selecționerul Christoph Daum (foto jos) și mijlocașul Alex Chipciu au participat la confeința de presă premergătoare partidei de mâine seară. "E posibil să apară schimbări în formula de start, ne bucurăm că situația medicală nu ne forțează să le facem. Avem de unde alege. Am deja în minte 8-9 jucători titulari, dar încă nu m-am decis asupra celorlalți. Nu vreau să nominalizez niciun jucător de la adversarii noștri. Echipa Kazahstanului va fi foarte motivată. Fiecare dintre fotbaliștii noștri trebuie să înțeleagă că fiecare meci e ca un joc al supraviețuirii", a spus Daum.

Alex Chipciu, autor al unui gol în meciul de la Erevan, a declarat: "Sunt sigur că nu va fi un meci ușor. Trebuie să rămânem concentrați pentru a lua toate cele trei puncte. Niciun meci nu seamănă cu celălalt. Nu ne interesează decât să câștigăm. Ne-am adaptat destul de bine la vremea de aici, nu este asta o problemă pentru noi pentru că suntem fotbaliști profesioniști". 

Ședința de pregătire a durat 60 de minute și la ea au participat toți cei 25 de fotbaliști care au făcut deplasarea în Armenia și Kazahstan.

Revenirea la București e programată imediat după meciul de mâine seară.