Reprezentativa României a început pregătirile pentru debutul în preliminariile Campionatului Mondial având susținerea fanilor.

Ședința de pregătire de luni de la Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia a fost deschisă integral publicului. Aproximativ 400 de suporteri au urmărit antrenamentul condus de selecționerul Christoph Daum și de staff-ul său.

24 dintre cei 26 de tricolori convocați pentru partida de duminică în fața selecționatei Muntenegrului au pășit în aplauzele fanilor pe terenul principal al stadionului din Mogoșoaia. Au lipsit Gabriel Torje, care urmează se alăture lotului, și Nicolae Stanciu, învoit pentru a finaliza transferul la Anderlecht.

La ședința de pregătire a participat și Cristian Bălgrădean, sosit luni în cantonament în locul accidentatului Ciprian Tătărușanu. Alături de Costel Pantilimon și Silviu Lung, acesta a lucrat împreună cu noul antrenor cu portarii al naționalei României, Richard Golz, 48 de ani.

O parte dintre tricolori a finalizat antrenamentul cu un joc inedit cu două mingi în teren, în timp ce grupul jucătorilor care au avut etapă duminică s-a pregătit separat.

La finalul antrenamentul care a durat aproximativ 90 de minute, selecționerul Christoph Daum împreună cu jucătorii au participat la o sesiune de autografe și de poze cu fanii prezenți la eveniment.