Suporterii Echipei Naționale de fotbal și iubitorii de sport vor putea, începând de astăzi, 11 martie 2022, să achiziționeze cea mai diversificată gamă de echipamente din magazinul oficial al Echipei Naționale, aflat în centrul comercial Mega Mall, etaj 1.

Luna martie este o lună a surprizelor: în perioada 11 – 18 martie, suporterii EN vor beneficia de o ofertă unică, 25% discount la toate produsele, iar începând cu 18 martie, până la finalul lunii, vor avea parte de o surpriză cadou la fiecare achiziție din noul magazin.

Romania Store promite iubitorilor de sport o experiență de cumpărare memorabilă, într-un mediu în care vor avea ocazia să interacționeze cu numeroase personalități sportive și cu invitați surpriză.

“Începând de astăzi, fanii fotbalului vor fi mai aproape de Echipa Națională a României. Romania Store reprezintă primul vestiar al suporterilor deschis în țara noastră, locul în care ne vom pregăti pentru fiecare meci. Prin această inițiativă Federația Română de Fotbal își dorește să-i aducă împreună pe suporteri alături de jucătorii și jucătoarele echipelor naționale, creând un spațiu în care fiecare se va simți parte din echipă. Romania Store este un concept nou pe piața de retail din România, de mult timp așteptat, care își propune să ofere o experiență unică tuturor suporterilor prin interacțiunea cu tot ceea ce presupune Echipa Națională, antrenori, jucători și suporteri”, a declarat Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal.

“Sunt bucuros să fiu prezent aici, la acest eveniment. Magazinul arată foarte bine, iar conceptul este unul nou, diferit. Suporterii vor simți aici atmosfera din vestiarul tricolorilor și sper ca asta să îi apropie și mai mult de Echipa Națională. Avem nevoie de suportul lor la meciurile care urmează pentru că vom lupta împreună pentru a duce România la Campionatul European. Suntem o echipă cu un obiectiv clar!, a spus Edward Iordănescu, selecționerul Echipei Naționale a României.

În primele 3 zile de la deschidere, momentele speciale sunt completate de concursuri interactive în care iubitorii fotbalului sunt invitați să își testeze abilitățile de concentrare și viteza de reacție, având șansa de a câștiga, prin tragere la sorți, un premiu original oferit de Echipa Națională.

De asemenea, un teren de joacă interactiv le oferă ocazia de a primi un voucher promoțional pentru achiziția de echipamente. Pentru că și fanii se pregătesc intens înainte de meci.

Deschiderea magazinului fizic al Naționalei României este un moment important pentru fanii și suporterii tricolorilor. Pentru suporterul adevărat, nu este vorba doar despre un loc unde găsește echipamentul oficial. Pentru el pregătirea pentru ziua meciului este un ritual. Astfel, noul magazin devine locul unde se va simți parte din echipă.

Romania Store este mai mult decât un magazin!