În această seară, tricolorii au făcut cunoștință cu gazonul de pe Stadionul Republican "Vazgen Sargsyan". Fotbaliștii români au efectuat o ședință de pregătire de 75 de minute în cadrul căruia s-au pus la punct ultimele detalii înaintea duelului de mâine seară.

Antrenamentul a fost precedat de conferința de presă la care au participat selecționerul Christoph Daum și fundașul Dragoș Grigore. Christoph Daum a prefațat meciul: "Armenia este o echipă foarte bine organizată, care a pierdut greu în Danemarca. Am urmărit partida respectivă și știu că nu ne va fi ușor mâine seară. Armenii puteau obține un punct în meciul respectiv, au avut o mare ocazie în finalul meciului. Niciun antrenor nu va spune că echipa lui este favorită, nu o voi face nici eu. Important este ce se va întâmpla, iar eu îmi doresc să obținem maximum de la această partidă".

Dragoș Grigore a declarat: "Contează mai puțin ce echipă este favorită, noi ne-am luat toate măsurile pentru a câștiga această partidă".

Partida Armenia – România e programată sâmbătă seara, la ora locală 20:00 (19:00 în țară), pe Stadionul Republican "Vazgen Sargsyan". După acest meci, tricolorii vor decola spre Astana, acolo unde marți, 11 octombrie, vor întâlni reprezentativa similară a Kazahstanului.