Astăzi dimineață, după micul dejun, tricolorii au părăsit Würzburg, fiind încurajați la plecare de întreg personalul hotelului. La poarta hotelului se afla și un grup de români veniți special să își arate sprijinul pentru echipa națională.

La sosirea în gara din Würzburg, tricolorii au avut parte de o nouă surpriză plăcută: câțiva suporteri români i-au întâmpinat cu urale.

Drumul cu trenul spre Köln a durat aproximativ două ore, timp în care jucătorii s-au relaxat uitându-se la filme, citind sau jucându-se Uno. Trenul a atins o viteză impresionantă de 280 km/h, oferindu-le astfel jucătorilor o experiență confortabilă și rapidă.

Ajunși în Gara din Köln, echipa națională a continuat călătoria cu autocarul, un drum de aproximativ 10 minute până la hotel. Odată ajunși, tricolorii au luat prânzul și s-au odihnit pentru a se pregăti corespunzător pentru antrenamentul oficial programat în această seară, la ora 19:30, ora României, pe arena din Köln.

Suporterii români, prezenți în număr mare în orașul din vestul Germaniei, sunt așteptați să creeze o atmosferă incendiară și la meciul programat sâmbătă, de la ora 22:00, ora României.