Tricolorii au avut programat în această dimineață un antrenament la Centrul Național de Fotbal de la Buftea. Selecționerul Christoph Daum și staff-ul său au decis ca jucătorii noștri să aibă o ședință de pregătire pe teren sintetic, având în vedere că partida din Kazahstan se va desfășura pe o astfel de suprafață de joc.

Antrenamentul a durat aproximativ 120 de minute și s-a lucrat tactic, încheindu-se cu exersarea fazelor fixe. De la ședința de pregătire nu a lipsit niciunul dintre cei 25 de fotbaliști care vor face deplasarea în Armenia și în Kazahstan.

Reprezentativa României s-a reunit pe 3 octombrie la Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia pentru a pregăti următoarele două partide din preliminariile Campionatului Mondial, cu Armenia, la Erevan, meci care se va desfășura pe 8 octombrie, și cu Kazahstan, întâlnire programată la Astana, pe 11 octombrie.

Tricolorii vor pleca în Armenia vineri dimineață, decolarea fiind programată la ora 8:30, de pe Aeroportul "Henri Coandă". Revenirea la București se va face imediat după meciul din Kazahstan.