Tricolorii s-au reunit luni, la Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia, pentru a pregăti meciul de duminică, 26 martie, ora 21:45, contra Danemarcei, din preliminariile Campionatului Mondial 2018.

După-amiază a fost programată prima ședință de pregătire a naționalei cu public în tribună. Mulți copii, băieți și fete, elevi la CSS4 şi liceul „Mircea Eliade”, s-au aflat în tribunele stadionului din Mogoșoaia. Alături de ei au fost copii din cadrul Asociației Down Plus și copii sprijiniți de Consiliul Național al Dizabilității.

Jucătorii naționalei le-au pregătit o surpriză doamnelor și domnișoarelor prezente la antrenament. Ei au urcat în tribună și le-au oferit câte un trandafir alb.

Iar la final, junioarele de la Fair Play București, Universitatea Alexandria și CSS Târgoviște au intrat pe gazon și au efectuat un scurt antrenament împreună cu „secundul” Rudi Verkempinck și cu trei dintre tricolori, Răzvan Marin, Dorin Rotariu și Cristian Săpunaru.

Câștigătorii concursului „Copiii încurajează tricolorii!” premiați de selecționer

Înainte de a trece la treabă, selecționerul Christoph Daum i-a premiat pe câștigătorii concursului care s-a desfășurat pe pagina de Facebook a echipei naționale. Copiii cu vârsta cuprinsă între 6 și 14 ani au primit din partea tehnicianului un tricou al României.