În ziua meciului cu Slovacia, de la ora 13:30, suporterii din Frankfurt vor avea parte de o surpriză de proporții. În Fan Zone-ul special amenajat, va fi proiectat filmul „În inima Naționalei”, o producție plină de emoție pe care niciun fan nu trebuie să o rateze.

Pentru prima oară, camerele video au intrat cu adevărat în culisele echipei naționale, oferind spectatorilor o privire intimă și nefiltrată asupra vieții din spatele gazonului și al meciurilor. Filmul prezintă mărturisiri sincere și personale ale tricolorilor, aducând emoție chiar și celor care nu sunt fani înrăiți ai fotbalului. Această producție unică îi prezintă pe jucătorii naționalei așa cum nimeni nu i-a cunoscut până acum, cu trăirile lor autentice de la începuturile carierei și până la momentele de succes.

„În inima Naționalei” surprinde atât momente de tensiune cât și zâmbete, oferindu-le spectatorilor ocazia să parcurgă o călătorie intimă în vestiarul tricolorilor și să simtă pulsul echipei. Toate filmările sunt prezentate în forma lor naturală, fără nicio dublă trasă, păstrând autenticitatea și emoția brută a fiecărei secvențe.

Pentru cei care nu pot ajunge în Fan Zone-ul din Frankfurt, filmul este disponibil și pe platforma VOYO, accesibil pe smart TV, computer, telefon și tabletă. Poți viziona filmul pe două dispozitive simultan, asigurându-ți astfel o experiență personalizată și convenabilă.

Nu rata această ocazie de a descoperi adevărata poveste din spatele echipei naționale de fotbal a României, „În inima Naționalei” – un film care oferă emoție și prezintă o perspectivă unică asupra trăirilor unui fotbalist.