În așteptarea EURO 2024, Federația Română de Fotbal are plăcerea de a anunța că filmul documentar „În inima Naționalei” va putea fi vizionat începând din 10 iunie pe platforma VOYO.

O privire unică în culisele Echipei Naționale

Pentru prima oară, camera video a intrat cu adevărat în culisele echipei naționale, documentând viața din spatele gazonului și a meciurilor. Filmul include peste 100 de ore de filmări din cantonamentele echipei, din timpul antrenamentelor, al deplasărilor și patru ore de imagini chiar din vestiarul tricolorilor!

Emoție și adevăr

Toate filmările sunt prezentate în forma lor naturală, fără nicio dublă trasă, și conțin mărturisiri intime și personale, aducând emoție chiar și celor care nu sunt fani înrăiți ai fotbalului. Filmul îi prezintă pe tricolori așa cum nimeni nu i-a cunoscut până acum, cu mărturisiri sincere ce aduc emoție și ajută publicul să înțeleagă mai bine trăirile unui fotbalist, de la început și până la succes. Cu momente pline de tensiune, dar și zâmbete, spectatorul are ocazia să parcurgă o călătorie intimă în vestiarul tricolorilor și să ia pulsul acestora, chiar „În inima Naționalei”.

Disponibil în continuare în cinema

Filmul documentar „În inima Naționalei” va putea fi urmărit pe VOYO din 10 iunie, oferind o oportunitate unică de a descoperi povestile tricolorilor într-un mod inedit. De asemenea, filmul va continua să ruleze și în rețeaua de cinematografe pentru cei care doresc să experimenteze această poveste pe marele ecran.

Nu ratați șansa de a fi alături de echipa națională într-o perioadă importantă și de a descoperi detalii neștiute despre viața fotbaliștilor noștri preferați! E un film pe care orice român ar trebui să îl vadă!

Poți găsi VOYO pe smart TV, computer, telefon și tabletă. Poți vizualiza pe două dispozitive simultan.