Poți descoperi cele mai noi informații despre jucătorii care au primit cel puțin o dată faxul de convocare în preliminariile EURO 2016 și declarațiile acestora în exclusivitate, pe parcursul următoarelor luni în care selecționerul Anghel Iordănescu are misiunea de a alege cel mai bun lot de 23 pentru turneul final. Totul pe frf.ro, sub titulatura "Eurotricolorii la încălzire".
 
George Pușcaș a reușit primele sale goluri în tricoul lui Bari, la al nouălea său joc în tricoul echipei din Serie B la care Inter Milano l-a împrumutat. 
 
Atacantul român a înscris o ”dublă” în minutele 16 și 56, golurile de 1-0 și 2-0 într-un succes în fața Ternanei, 4-0. De fiecare dată, Pușcaș a marcat cu o lovitură de cap. Bari ocupă locul 9 în serie B, la 17 puncte de liderul Cagliari.
 
Într-un interviu acordat frf.ro, George Pușcaș dezvăluie că țintește o convocare la prima reprezentativă în viitorul apropiat.

 

”Încredere după cinci meciuri fără victorie”

 
– George, cum te simți după ce ai ”spart gheața” în tricoul lui Bari?
– Sunt fericit pentru golurile marcate și pentru prestația întregii echipe. Mă bucur că mi-am adus contribuția într-un meci care sper să ne dea încredere după cinci meciuri fără victorie. E important să continuăm pe această linie!
 
– A fost al doilea tău meci consecutiv ca titular în ultima perioadă. Ce s-a schimbat?
– Nu s-a schimbat nimic. Muncind în fiecare zi și antrenându-te bine, rezultatele nu întârzie să apară niciodată.
 
– Care a fost reacția colegilor tăi în vestiar după joc?
– Toată lumea m-a felicitat și mi-au urat să repet performanța și la următoarele meciuri.
 
– Comunici des cu reprezentanții lui Internazionale Milano?
– Da, țin mereu legătura cu staff-ul celor de la Inter, eu urmăresc mereu ce se întâmplă la echipă, iar ei mă monitorizează în permanență. 
 
– Te gândești la echipa națională?
– Orice jucător intră pe teren cu gândul la prima reprezentativă. Știu că trebuie să mă pregătesc cât mai bine, asta și fac, așa că sper să joc cât mai curând pentru echipa națională.