Bancpost, sponsor oficial al Echipei Naționale, împărtășește cu suporterii beneficiile exclusive ale parteneriatului: a lansat în Agenția Mall Băneasa primul magazin online deschis în propria rețea de unități.

În cadrul acestuia, suporterii ”tricolorilor” beneficiază de acces la produsele oficiale ale Echipei Naţionale cu discount exclusiv de 5%. Acestea pot fi achiziţionate online de pe www.magazin.frf.ro utilizând cele două tablete puse la dispoziţia fanilor în cadrul corner-ului dedicat. Facilitatea de cumpărare cu reducere este disponibilă atât pentru clienții Bancpost, cât și pentru alți vizitatori.

”Astăzi nu ne aflăm doar la inaugurarea unei zone din care poți achiziționa tricoul Echipei Naționale sau alte produse care te leagă de tricolori. E mai mult decât atât. De astăzi, suporterii pot descoperi acest colț din suflet transpus și în realitate. Sunt sigur că entuziasmul fanilor va face ca acest proiect să capete amploare și să descoperim cât mai multe zone de acest fel în unitățile Bancpost”, a declarat președintele FRF, Răzvan Burleanu.

„Parteneriatul Bancpost – Echipa Naţională de Fotbal merge mai departe. După lansarea Cardului de Suporter şi aprecierea unanimă din partea clienţilor, suntem onoraţi să inaugurăm în colaborare cu Federaţia Română de Fotbal acest nou proiect exclusiv, acţiune care răspunde angajamentului Bancpost de a oferi românilor extra beneficii şi experienţe memorabile. Sunt cadouri pe care, în perspectiva Campionatului European de Fotbal, le facem milioanelor de români pentru care Echipa Naţională transmite emoţie autentică şi întăreşte sentimentul de mândrie naţională. Pentru Bancpost acest parteneriat este unul de referință și suntem dedicați să îi împărtășim beneficiile cu cât mai mulți români. În acest sens, utilizăm toate instrumentele de comunicare online și offline pentru a fi cât mai aproape de toți suporterii”, a declarat George Georgakopoulos, CEO Bancpost.

Recent, Bancpost a lansat Cardul de suporter – în ediţie specială, cu beneficii exclusive: discount la achiziția de produse oficiale ale Echipei Naționale de Fotbal de pe magazin.frf.ro, respectiv la achiziția de bilete la meciurile Naționalei care se joacă pe teritoriul României, pe bilete.frf.ro. Reducerile se aplică la plata online pe cele două site-uri, folosind cardurile de suporter MasterCard Bancpost.