Arena Fanilor, ce se va întinde pe o suprafață de 10.000 de metri pătrați, se deschide la ora 18:45, cu trei ore înainte de startul partidei.

Partenerii FRF, Penny, Bergenbier, Altex și Autoklass, vor fi prezenți și vor oferi cadouri suporterilor la Arena Națională, cu ocazia meciului cu Irlanda de Nord, programat vineri, de la 21:45. Fanii vor interacționa cu Ronny, mascota echipei naționale, și își vor putea achiziționa produse licențiate oficial cu Echipa Nationala de la cele două puncte de vânzare deschise în Arena Fanilor.

Vor exista puncte de face-painting, unde fanii își pot schimba look-ul pentru meci, precum și multe jocuri disponibile acestora, cum ar fi: FC24 pe Playstation, photo 180 de grade, photobooth, biliard și darts, ambele cu mingea de fotbal, și foosball.

Totodată, va exista un colț special dedicat suporterilor echipei naționale, unde aceștia își vor putea testa șutul la poartă pe Nintendo Kinect și vor avea ocazia de câștiga premii, printre care și tricoul echipei naționale.

Atmosfera în Arena Fanilor va fi întreținută de DJ și MC.