Formatul de succes care te ține aproape de tricolori în fiecare zi se întoarce de mâine, 30 august!

Pe frf.ro în Liveblog PELUZA TRICOLORĂ vei descoperi în timp real cele mai proaspete informații din cantonamentul de la Mogoșoaia, concursuri cu premii inedite, fotografii exclusive, materiale video spectaculoase și interviuri cu jucătorii tricolori!

În această perioadă dificilă, în care spectatorii nu pot fi pe stadion iar accesul media este restricționat, Liveblog PELUZA TRICOLORĂ îți furnizează toate detaliile și devii astfel un insider la partidele noaste cu Irlanda de Nord și Austria!

Din cantonamentul de la Mogoșoaia, pe Arena Națională și apoi în Austria, permanent alături de jucători și de staff, îți oferim șansa de a trăi cu sufletul la gură pregătirea debutului lui Mirel Rădoi la echipa națională și primele meciuri ale României din această toamnă!

De ce liveblog Forza Tricolorii a devenit de acum Peluza Tricoloră? Pentru că de azi arătăm lumii că suntem cea mai frumoasă galerie, indiferent de context! Și în liveblog vei putea vedea în timp real cu crește harta suporterilor României!

Intră pe frf.ro/peluzatricolora și trimite mesajul tău de susținere pentru România! Arată-ne din ce țară sau din ce județ al României ești cu sufletul alături de echipa națională, trimite mesajul tău și acesta îi va însoți pretutindeni pe tricolori!

Intră AICI și vom LUPTA ÎMPREUNĂ!

Povestea campaniei Peluza Tricoloră este AICI.