Cristian Chivu a vorbit despre victoria pe care România a obţinut-o în faţa Ungariei miercuri seară, dar, în ciuda succesului, acesta spune că lipsa lui Adrian Mutu se simte în sânul "naţionalei".

"În fiecare meci pe care îl jucăm noi ne dorim victoria. Trebuie să ajungem în Franţa încrezători în şansele noastre, pentru a scoate un rezultat bun. Atmosfera la naţională a fost tot timpul foarte bună. Contează absenţa lui Mutu, la fel cum contează absenţa oricărui jucător care a evoluat mai mult timp pentru echipa naţională. El este jucătorul care poate face diferenţa, care a marcat atîtea goluri în preliminariile trecute şi îl aşteptăm cu mare drag.

Sperăm să fie sănătos la ora meciului cu Franţa. Adrian a trecut prin mai multe lucruri dificile de-a lungul carierei sale, dar mereu a revenit mai puternic şi a demonstrat că este printre cei mai bun atacanţi din lume!", a spus Chivu la sport.ro. Acesta a dezvăluit secretul naţionalei lui Răzvan Lucescu: "Secretul unei echipe de fotbal este cînd are 11 lideri. Mai este nevoie apoi de încă 7 lideri pe bancă. Acesta este secretul unei echipe, plus un antrenor care ştie să scoată cel mai bun din tine".