Alegerile lui Contra sunt Ionel Gane și Adrian Mihalcea, antrenori secunzi, Leontin Toader, antrenor cu portarii, și Javi Reyes, preparator fizic.
Ionel Gane și preparatorul fizic spaniol Javi Reyes au lucrat alături de Cosmin Contra și în mandatul acestuia pe banca echipei Dinamo București.

Ionel Gane, 45 de ani, a lucrat de-a lungul carierei la cluburi precum Petrolul Ploiești, Universitatea Craiova sau Corona Brașov.

Adrian Mihalcea, 41 de ani, a fost antrenor principal al mai multor formații din Liga 2, precum Dunărea Călărași, AFC UTA Arad și CS Mioveni.

Javi Reyes, 47 de ani, a colaborat în cariera sa cu mai multe cluburi importante din Spania, precum Athletic Bilbao, Deportivo La Coruna, Almeria, Granada, dar a avut și o experiență în Azerbaidjan, la Neftchi Baku.

Leontin Toader, 53 de ani, a activat în cariera sa la Rapid și vine în staff-ul lui Contra din calitatea de colaborator în cadrul Federației Române de Fotbal, acesta activând la echipa națională a României U18.  

Cei patru au participat duminică, 1 octombrie, la Mogoșoaia, la primul antrenament susținut de tricolori sub comanda noului selecționer.