La conferinţa de presă organizată astăzi, fundaşul "naţionalei" Cosmin Contra l-a lăudat pe viitorul adversar, francezul Ribery, despre care afirmă că este greu de contracarat

"Nu avem experienţă la turneele finale, dar avem dorinţa de a da pronosticurile peste cap, iar asta este mai mare decât a echipelor mari. Ne-a surprins modul în care a evoluat Franţa în partida contra Columbiei, deoarece au schimbat aşezarea, dar ne-am pregătit şi pentru schimbarea asta a lor.

Sunt jucători care de la mijloc în sus pot schimba formula de joc. Încercăm să nu ne surprindă, iar la ora meciului să alergăm de două ori mai repede. Nu poţi să opreşti un jucător ca Ribery.

Când am jucat cu Bayern, ne-am dublat foarte bine pe margini şi nu i-am dat spaţii, pentru că în duelurile unu la unu te poate scoate foarte uşor din joc", a spus Contra.

Internaţionalul a afirmat că obiectivul echipei la turneul final este calificarea în sferturile de finală. "Antrenorul nostru nu a vrut să pună presiune înaintea turneului final. Victor Piţurcă, ca şi noi, se gândeşte să trecem de această grupă. Ăsta este obiectivul nostru", a completat Contra.