Urmare a Deciziei Comisiei de Disciplină a FIFA, conform căreia jocul Ungaria – România, programat la Budapesta în ziua de 22 martie a.c., în cadrul preliminariilor Cupei Mondiale FIFA 2014, se va disputa cu porțile închise, Federația Română de Fotbal s-a adresat FIFA, solicitând lămuriri referitoare la aspectele organizatorice care derivă din hotărârea menționată mai sus.

Direcția Competiții a FIFA ne-a răspuns în cursul dimineții zilei de azi, 9 ianuarie a.c., că nu ni se vor putea comunica amănunte de ordin organizatoric decât în momentul în care decizia în acest caz va fi definitivă.

Federația Ungară are dreptul să depună apel, care ar urma să fie judecat de Comisia de Apel a FIFA.

De-abia după ce acest ultim for disciplinar al organismului fotbalistic mondial va anunța hotărârea definitivă, FIFA va informa neîntârziat Federațiile în cauză cu referire la dispozițiile organizatorice legate de jocul Ungaria – România.

Este de la sine înțeles că, imediat după ce vom fi înștiințați cu privire la decizia definitivă și la consecințele acesteia, vom informa, la rându-ne, opinia publică din țara noastră, inclusiv în ceea ce privește măsurile organizatorice care se vor impune.

Federația Română de Fotbal