Câteva cifre mai interesante după amicalul cu Grecia:

– A fost al 30-lea meci împotriva Greciei, care egalează astfel fosta Cehoslovacie într-un top all-time al celor mai întâlnite reprezentative de către naţionala noastră. Acestea ocupă, în amintita ierarhie, locurile 4-5, după o altă "defunctă", Iugoslavia (37 confruntări), iar apoi Bulgaria şi Polonia (câte 33).

– Dorin Goian a purtat în premieră banderola, devenind al 88-lea căpitan din istoria naţionalei.

– A fost al 67-lea meci pe care l-am disputat pe teren neutru, iar prin această victorie am echilibrat bilanţul pe această parte, având acum în total 24 victorii, exact cât numărul de înfrângeri (restul de 19 partide încheindu-le la egalitate).

– Altach a devenit cea de-a 183-a localitate în care a jucat de-a lungul timpului naţionala României

– Alţi doi debutanţi în acest meci, Cristian Bălgrădean şi Ionuţ Neagu, care au devenit al 793-lea, respectiv, al 794-lea jucător din istoria echipei naţionale

– Până la golul lui Alexandru Chipciu (prima sa reuşită ca “tricolor”), ultimul component al echipei din Braşov care a izbutit să înscrie pentru naţională a fost Ion Hajdu, la 02.06.1963, într-un amical cu Polonia, la Chrozów (scor 1-1). Deci, tocmai acum 48 de ani.

– A fost al 30-lea (din nou numărul 30) meci al naţionalei având la centru un arbitru austriac, în persoana lui Thomas Gangl. Reamintim că primul meci al naţionalei României, cel de la 08.06.1922 contra Iugoslaviei, a fost condus tot de un arbitru din Austria, Heinrich Retschury.

Rugăm unitățile mass-media, care vor prelua informațiile de mai sus, să specifice sursa. Mulțumim!