După cum se știe, echipa noastră națională va efectua, în perioada 27 mai – 6 iunie a.c., un cantonament în Elveția și Austria, marcat de două meciuri amicale, contra reprezentativelor celor două țări.

Selecționerul Victor Pițurcă va convoca jucătorii selecționați (numele acestora urmând să fie anunțate după disputarea ultimei etape a ediției 2011-2012 a campionatului Ligii I) în ziua de 25 mai a.c., la Centrul de Fotbal al FRF de la Mogoșoaia. După două zile, pe 27 mai a.c., la ora 17.00, delegația va decola la bordul unei curse charter, de pe aeroportul Henri Coandă, cu destinația Zurich. De acolo, cu autocarul, se va efectua deplasarea la Luzern, cazarea fiind stabilită la hotelul "Palace".

Pe 30 mai a.c., de la ora 20.15 (21.15 – ora României), pe "Swissporarena" din Luzern, este programat jocul amical Elveția – România.

A doua zi, 31 mai a.c., naționala va parcurge, cu autocarul, drumul de la Luzern în Austria, mai precis la SPA Hotel Jagdhof din Neustift im Stubaital, unde este programată a doua parte a cantonamentului. Acesta se va încheia în seara zilei de 5 iunie a.c., când, pe bstadionul Tivoli din Innsbruck, începând de la ora 20.30 (21.30 – ora României), va avea loc jocul amical Austria – România.

Pe 6 iunie a.c., la ora 10.00 (11.00 – ora României), delegația României va decola spre țară.

Adresând rugămintea jurnaliștilor români, care se vor acredita la cele două meciuri, să nu se cazeze în aceleași hoteluri cu naționala, anunțăm că procesul de acreditare (presă și foto) se va derula începând de azi, 4 mai a.c., până pe 15 mai a.c., ora 12.00.

Vă rugăm să trimiteți solicitările de acreditare, NOMINALE, la adresa de e-mail paul.zaharia@frf.ro

Programul detaliat al acțiunii va fi comunicat în momentul când vom anunța componența definitivă a lotului ce va fi deplasat în Elveția și în Austria.

Mulțumim tuturor reprezentanților mass-media pentru înțelegere, colaborare și respectarea termenului-limită de trimitere a solicitărilor de acreditare.