În luna martie a acestui an, în calitate de sponsor oficial al Echipei Naționale de Fotbal, Bancpost, în colaborare cu site-ul bilete.ro și Federația Română de Fotbal, a lansat Cardurile de suporter, în ediție specială, cu beneficii exclusive:

• 5% discount la achiziția de produse oficiale ale Echipei Naționale de Fotbal de pe magazin.frf.ro
• 10% discount la achiziția de bilete la meciurile Naționalei, care se joacă pe teritoriul României, pe bilete.frf.ro

Reducerile se aplică la plata online pe cele două site-uri, folosind cardurile de suporter MasterCard Bancpost. Mai multe detalii despre această campanie sunt disponibile pe platforma online www.bancpostpentrunationala.ro.

Lansarea cardului de suporter, ediție specială, a fost un cadou pe care banca l-a făcut milioanelor de români pentru care Echipa Națională transmite emoție autentică și întărește sentimentul de mândrie națională.

Acum, în cadrul Galei anuale organizate de revista lunară cu profil financiar “Piața Financiară”, campania "Card de Suporter" a primit premiul de “Produsul Bancar al Anului”. Premiile au fost acordate industriei bancare, dar și celor conexe, pentru rezultatele înregistrate, produse și servicii lansate în decursul anului 2016.