PARIS, FRANCE - JUNE 15: during the UEFA EURO 2016 Group A match between Romania and Switzerland at Parc des Princes on June 15, 2016 in Paris, France. (Photo by Alex Grimm - UEFA/UEFA via Getty Images)

UEFA a delegat o brigadă de arbitri din Rusia la partida dintre Norvegia și România, din preliminariile EURO 2020.

La centru se va afla arbitrul Serghei Karasev, în vârstă de 38 de ani, care va fi ajutat de asistenții Anton Averianov și Aleksei Lunev. Cel de-al patrulea oficial va fi Vitali Meshkov.

Tricolorii au mai disputat două partide arbitrate de Serghei Karasev. Prima dată în preliminariile EURO 2012, împotriva naționalei Luxemburgului, meci câștigat de tricolori cu 2-0, în deplasare. Al doilea meci al României condus de ”centralul” rus a fost în faza grupelor la EURO 2016, contra Elveției, încheiat 1-1.

Partida cu Norvegia este a treia din calificările pentru Campionatul European de anul viitor, pe care îl găzduiește și Bucureștiul, și se va desfășura pe 7 iunie, începând cu ora 21:45, pe stadionul Ullevaal, din Oslo. Meciul va putea fi urmărit în direct pe PRO TV și comentat live la Radio România Actualități.