Arena Națională va găzdui în data de 11 noiembrie, de la ora 21:45, cea de-a patra partidă a României din grupa E de calificare la Campionatul Mondial Rusia 2018, contra reprezentativei Poloniei.

Biletele sunt disponibile online începând de sâmbătă, 15 octombrie, numai pe site-urile bilete.frf.ro și bilete.ro. Acestea pot fi achiziționate atât prin plata cu cardul, cât și ramburs. Singura varianta de achiziționare a biletelor în care poți alege locul pe stadion este cea online, prin varianta print-at-home, în care își pot imprima singuri biletul, fără costuri suplimentare. (IMPORTANT! În cazul achiziționării mai multor e-ticket-uri, e necesară printarea biletelor din toate link-urile recepționate pe adresa de e-mail).

De asemenea, începând de vineri, 4 noiembrie, biletele se pot achiziționa și de la casieriile de la Arena Națională, astfel:
Luni – Vineri | 11:00 – 19:00
Sâmbătă – Duminică | 11:00 – 18:00
Vineri, 11 noiembrie, casieriile vor fi deschise de la ora 11:00 și până la ora meciului.

Prețurile biletelor la meciul România – Polonia:

Tribuna Vest (inel 2): 100 RON

Tribuna Vest (inel 3): 80 RON

Tribuna Est (inel 1): 150 RON

Tribuna Est (inel 2): 100 RON

Tribuna Est (inel 3): 80 RON

Family Zone: 100 RON

VIP I: 600 RON

VIP II: 400 RON

Reduceri pentru copii în Family Zone

Deja obișnuita zonă dedicată familiei, Family Zone, se va regăsi din nou pe Arena Națională, la meciul cu Polonia. În sectoarele din inelul 2 al tribunei Est au acces doar fanii însoțiți de cel puțin un copil, beneficiind, în același timp, și de un discount: 5% – 2 bilete, 10% – 3 bilete, 15% – 4 bilete, 20% – 5 bilete. Reducerea se va aplica după plasarea comenzii. Accesul pe stadion al copiilor se face numai însoțiți de un adult. Pentru fiecare copil minor va fi emis un bilet care va trebui prezentat la porțile de acces ale Arenei Naționale.

Arena Fanilor se deschide la ora 18:00

Accesul în stadion se va face cu două ore și un sfert înainte de fluierul de start al partidei, adică începând cu ora 19:30. Vă rugăm să veniți din timp pentru a evita aglomerația la porțile de acces. De asemenea, la stadion, la intrarea din bulevardul Basarabia, se va amenaja Arena Fanilor, un spațiu destinat exclusiv suporterilor echipei naționale a României, unde aceștia vor putea participa la diferite concursuri. Accesul în această zonă va fi permis începând cu ora 18:00.