Programul casieriilor de la Arena Națională este următorul:
26 august – 31 august | 12:00 – 19:00
1 septembrie | 12:00 – 21:45 

Prețurile biletelor la meciul România – Armenia:

Peluze (inel 1 și 2) | 15 RON

Tribuna Vest (inel 2) | 40 RON

Tribuna Est (inel 1 și 2) | 40 RON

VIP I | 450 RON

VIP II | 250 RON 

Copiii au accesul gratuit

Pentru copiii sub 14 ani accesul va fi gratuit, doar dacă aceștia vor fi însoțiți de un adult și vor avea asupra lor bilete valabile, cu valoare zero, care se pot procura de la casele de bilete sau care pot fi printate acasă. În cazul în care biletele sunt achiziționate online, este necesar să se aleagă pachetul dorit, în funcție de numărul de adulți și copii.

Porțile se vor deschide cu două ore și un sfert înainte de fluierul de start al partidei, adică începând cu ora 19:30. Vă rugăm să veniți din timp pentru a evita aglomerația la porțile de acces.

Echipa națională a României va întâlni vineri, 1 septembrie, de la 21:45, echipa Armeniei, în cea de-a șaptea partidă din cadrul calificărilor pentru Campionatul Mondial din 2018. 

Biletele sunt în continuare disponibile și online, numai pe site-urile bilete.frf.ro și bilete.ro, însă doar în varianta print-at-home, prin plata cu cardul. Singura varianta de achiziționare a biletelor în care poți alege locul pe stadion este cea online.

Fiecare persoană poate procura maximum 4 bilete, urmând ca acestea să fie nominale (numele, data și locul nașterii ale titularului vor fi inscripționate pe toate). În cazul modificării titularului, tichetele vor putea fi preschimbate (inscripționate cu noul nume) la casieria din B-dul Basarabia, în perioada 31 august – 1 septembrie.

IMPORTANT! La solicitarea FRF, Metrorex a prelungit cu o oră și jumătate programul trenurilor de metrou în seara partidei România – Armenia, pentru a asigura transportul suporterilor după fluierul final.