Federația Română de Fotbal anunță punerea în vânzare a biletelor pentru meciurile pe care echipa națională a României le va disputa în luna iunie, în deplasare, în Norvegia și în Malta.

Biletele pentru aceste jocuri de calificare la EURO 2020 sunt disponibile online pe site-urile bilete.frf.ro și bilete.ro.

Partida Norvegia – România se va juca vineri, 7 iunie, la Oslo, pe Ullevaal Stadion, cu începere de la ora locală 20:45 (21:45 ora României). Bilete AICI! Patru zile mai târziu, luni, 10 iunie, la Attard, pe National Stadium Ta’Qali, de la ora locală 20:45 (21:45 ora României), tricolorii vor întâlni reprezentativa Maltei. Bilete AICI!

Suporterii români au rezervate 2.000 de bilete pentru meciul din Norvegia și 500 de tichete la partida din Malta.

La ambele meciuri, prețul unui tichet este de 95 de lei (20 euro). Suporterii au și posibilitatea de a achiziționa un pachet format din bilet și eșarfă la prețul de 118 lei (25 euro).

Data limită de achiziționare a biletelor este 31 mai 2019, ora 15:00.

Persoanele cu domiciliul în România vor primi biletele, începând cu 10 mai, prin curier (6 lei în București, 9 lei în restul țării), în timp ce suporterii din afara țării le vor putea ridica de la stadion, detaliile urmând a fi anunțate pe site-ul www.frf.ro.

Informațiile despre achiziționarea tichetelor vor fi transmise pe e-mail fiecărui solicitant.