suporteri Romania

Pe 11 octombrie 2018, reprezentativa României va disputa cea de-a treia partidă din cadrul Ligii Națiunilor. Meciul Lituania – România se va juca pe stadionul LFF Stadionas din Vilnius, cu începere de la ora 21:45.

Biletele pentru acest joc din cadrul Ligii Națiunilor sunt disponibile online pe site-urile bilete.frf.ro și bilete.ro. Prețul unui tichet este de 56 de lei (12 euro). Pentru acest meci au fost puse la dispoziția suporterilor români 273 de bilete.

Data limită de achiziționare a biletelor este 3 octombrie 2018, ora 15:00. Persoanele cu domiciliul în România vor primi biletele, în apropierea datei meciului, prin curier (6 lei în București, 9 lei în restul țării), în timp ce suporterii din afara țării le vor putea ridica de la stadionul din Vilnius, în ziua meciului, începând cu 19:45, intrarea destinată suporterilor români. Persoană de contact: Alexandru Cândea (alexandru.candea@frf.ro).

Print-at-home, fără taxe suplimentare

Pe lângă opțiunea livrării (6 RON în București și 9 RON în țară), suporterii au și varianta print-at-home, prin care își pot imprima singuri biletul, fără costuri suplimentare. (IMPORTANT! În cazul achiziționării mai multor e-ticket-uri, e necesară tipărirea biletelor din toate link-urile recepționate pe adresa de e-mail).